Confederació Catalana de la Fusta
Cursos online gratuïts per a la incorporació de les TIC a les PIMEs del sector fusta i moble PDF Imprimeix Correu electrònic

CONFEMADERA ha posat en marxa (dintre del marc del Plan Avanza2), un programa de formació online sobre negoci electrònic per a la incorporació de les TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) a les PIMEs del sector fusta i moble i industries auxiliars.

 

Les accions formatives del projecte inclouen cursos online gratuïts, destinats a treballadors de PIMES, micropimes i autònoms del sector fusta i moble (inclosa la venda de mobles de fusta) i industries auxiliars.

 

Llegiu-ne més...
 
18/07/2012 - Jornada d'iniciació a l'exportació a la seu de la CCF PDF Imprimeix Correu electrònic

El dia 18 de juliol de 2012, a la seu de la Confederació Catalana de la Fusta s'hi organitza una jornada d'iniciació a l'exportació per a les empreses del sector fusta i moble

Llegiu-ne més...
 
16ª edición del Concurso de Diseño de Muebles “Ciudad de San Sebastián” PDF Imprimeix Correu electrònic

El Concurso de Diseño de Muebles “Ciudad de San Sebastián”, que ha alcanzado su 16ª edición, nació en 1.991 como una actividad educativa organizada exclusivamente para el alumnado de Formación Profesional relacionado con la Madera y/o el Mueble.

 

El próximo día 1 de julio del 2012 es la fecha límite de entrega de los trabajos, en una edición en la cual puede participar el alumnado del actual curso académico 2011-2012 y el del anterior 2010-2011.

Llegiu-ne més...
 
Informe anual sobre la indústria a Catalunya 2011: anàlisi sectorial fusta i moble PDF Imprimeix Correu electrònic

L'informe anual sobre la indústria a Cataluny publica l'estatus i l'evolució del sector fusta i moble a Catalunya, durant l'any 2011. Al final de l'informe es fa referència a la Confederació Catalana de la Fusta.

Llegiu-ne més...
 
2012/07/05 Curs de formació inicial en prevenció de riscos laborals a Barcelona PDF Imprimeix Correu electrònic

El dia 05 de Juliol de 2012, el Gremi de Fusters juntament amb la Confederació Catalana de la Fusta, imparteix un curs de formació inicial en prevenció de riscos laborals adreçat a autònoms i treballadors del sector de la fusta, per tal d'acreditar la formació en PRL i poder accedir a les obres.

 

La formació inicial en del Sector de la Fusta i el Moble en la construcció comprèn l'acció formativa inicial mínima en matèria de prevenció de riscos laborals, que el seu objectiu principal és aconseguir que els treballadors adquireixin els coneixements necessaris per identificar tant els riscos laborals més freqüents, com les mesures preventives a implantar a fi d'eliminar-les o minimitzar-les.

 

Els alumnes que facin el curs tindran el certificat del Consorci de Formació Contínua de Catalunya i posteriorment podran assolir la targeta professional de la construcció (TPC), quan la Fundació Laboral de la Madera y el Mueble estigui operativa.

 

Dia: 05/07/2012

Lloc: Gremi de Fusters (Travessera de les Corts, 361, Entr. 1a - 08029 Barcelona)

Horari: 09:30 fins les 14:00 i de les 15:30 fins les 19:00

INSCRIPCIONS: t. 93 323 32 00 (Francesc Almendros) - email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 9 de 14