Confederació Catalana de la Fusta
Assemblea anual CONFEMADERA HABITAT PDF Imprimeix Correu electrònic

Asamblea General anual de CONFEMADERA HÁBITAT

 

EL SECTOR DE LA MADERA REDACTA UN MANIFIESTO POR LA REHABILITACIÓN, EL TRANSPORTE FORESTAL Y LA FINANCIACIÓN

 

Reclaman la puesta en marcha de medidas que impulsen la actividad y promuevan la competitividad de las empresas

Llegiu-ne més...
 
Informe de resultats de la indústria de la fusta i moble a Espanya PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Segons l’informe Confemadera Hàbitat Galícia sobre els resultats de la indústria de la fusta i el moble d'Espanya, es va tancar l'any 2012 amb 28.072 empreses, la qual cosa suposa la pèrdua de 1.459 empreses respecte a l'any anterior. Les últimes dades disponibles de 2011, assenyalen que la facturació del sector cau gairebé un 10% respecte a l'any 2010 i situa la xifra de negoci en els 11.886,5 milions d'euros. Per subsectors, la caiguda de la indústria del moble registra unes pèrdues del 14,3% respecte a l'any anterior, mentre que la indústria de la fusta registra una caiguda de facturació del 5%.

 

Quant a l'ocupació, les dades publicades per l'INE en l'Enquesta de Població Activa (EPA) del quart trimestre de 2012, indiquen que ha baixat en 8.400 treballadors. El major descens es produeix en les empreses de mobiliari, que a Espanya van perdre 8.200 llocs de treball (-9,2%).

 

En quant a les exportacions, Catalunya continua estant al capdavant del rànking de les exportacions de la fusta i moble. Les exportacions de fusta i moble també van caure en 2012 i sumen quatre anys de descensos consecutius. La baixada va ser del -4,6% en el cas dels productes de fusta, situant el seu valor en els 1.063.000 d'euros, i del -0,94% al moble, deixant el valor de les exportacions del mobiliari a 1.389 milions d'euros. Pel que fa a les importacions, les estadístiques també dibuixen un descens en dos subsectors. Les importacions de fusta van baixar un 18%, situant el seu valor en els 1.032 milions d'euros, i les del mobiliari 13,29%, amb un valor de 1.951 milions d'euros. Per comunitats autònomes, Catalunya continua al capdavant amb 548 milions. Galícia puja al segon lloc amb 493,9 milions d'euros només per darrere de Catalunya.

 

[Arxiu PDF - Confemadera Hàbitat Galícia]

 

 

Image
 
La CCF participa a la reunió que CONFEMADERA organitza sobre contrucció en fusta i que s'ha celebrat a Barcelona PDF Imprimeix Correu electrònic

La Confederación Española de Empresas de la Madera (CONFEMADERA HÁBITAT) organizó, entre el 4 y el 5 de marzo en Barcelona, la reunión del grupo de trabajo de construcción en madera integrado por los miembros de CEI-Bois, con la colaboración de la Confederació Catalana de la Fusta y del Gremi de Fusters de Barcelona, con el objetivo de poner en común la normativa en materia de construcción en madera que se está llevando a cabo en los diferentes países europeos e informar de los retos y oportunidades existentes para la madera en construcción.

 

En la reunión se debatieron las diferentes normativas, los retos y las oportunidades del sector de la construcción en Europa.

Llegiu-ne més...
 
2013/04/16 - Trobada amb el conseller Sr. Felip Puig PDF Imprimeix Correu electrònic

La trobada ha tingut lloc a la seu del Departament de Treball, al Passeig de Gràcia de Barcelona. Hi han assistit, en representació de la Confederació Catalana de la Fusta el Srs. Ramon Gabarró i Joan Josep Royo, acompanyats pels representants del Gremi de Barcelona, el seu President, Sr. Pau Ruiz, i els membres de la Junta Directiva Srs. Anton Bentanachs i Joaquim Feixas.

Llegiu-ne més...
 
Targeta Professional de la Construcció sector fusta i moble PDF Imprimeix Correu electrònic

La Confederació Catalana de la Fusta està registrada amb la Fundación Laboral de la Madera, per actuar com a punt de tramitació de la Targeta Professional de la Construcció pel sector de la Fusta.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 7 de 14