Presentació del programa "L'arbre és vida" al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic

El dia 29/10/2013 es va presentar al CTFC el programa L'arbre és vida, un programa que vol promoure la cultura de l'arbre i l'ús de la fusta. El projecte ha estat promogut per la Fundación Española de la Madera i es portarà a terme durant el període de l’1 de juliol de 2012 fins el 30 de juny de 2015, amb l'objecte de plantar durant aquest període almenys 10 milions d’arbres a tot Espanya. El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya (DAAM) és el responsable de coordinar la part catalana.

 

Imatge de la jornada

Aquest programa ofereix a les empreses que hi inverteixin incentius fiscals molt importants, ja que està considerat com a esdeveniment d’excepcional interès públic.

 

L'acte de presentació va comptar amb la presència de Josep M. Pelegrí, president del CTFC i conseller del DAAM, que va manifestar la implicació del Departament i del CTFC en el projecte per la coherència que suposa amb la política forestal catalana, i la necessitat de gestió forestal del nostre país, per la gran extensió forestal que té Catalunya.

 

També van ser presents a l'acte el secretari de la Confederació catalana de la Fusta, Pau Ruiz, el secretari de la Fundació Espanyola de la Fusta, Francesc de Paula Pons, i Beatriz del Castillo , del Patronat de la Fundació, que van explicar el programa des del punt de vista empresarial i mediambiental. Es van presentar també els beneficis fiscals que poden obtenir les empreses patrocinadores del programa.