2013/06/18 Assemblea general anual de la Confederació Catalana de la Fusta PDF Imprimeix Correu electrònic

La CONFEDERACIÓ CATALANA DE LA FUSTA, en la seva Assemblea General anual, celebrada el dia 18 de juny de 2013 al Centre Internacional de Negocis del Moble de la Sènia, ha escollit el Sr. Ramon Gabarró i Taulé com a nou President de l’Entitat

 

Reunió CFF

La nova Junta Directiva de la Confederació queda formada per:

  • President Ramon Gabarró i Taulé
  • Vice-President 1er. Josep Navio i Prieto
  • Vice-President 2on. Jaume Obiols i Bonet
  • Tresorer Joan-Josep Royo i Cabanes
  • Secretari Pau Ruiz i Estrada


En la memòria d’activitats del 2012, aprovada en aquesta mateixa Assemblea, va quedar palesa l’activitat de la Confederació al llarg de l’any, destacant la impartició de cursos de formació pels treballadors i autònoms del sector de la fusta i el moble, gestions en defensa de els empreses del sector, com Tradema, jornades informatives i entrevistes amb responsables de l’administració, com la mantinguda amb el conseller d’empresa i ocupació, Hble. Sr. Felip Puig, a qui es van presentar les reivindicacions del sector, obrint-se una nova via de diàleg per trobar solucions als problemes de les empreses catalanes de la fusta i el moble.

 

Una de les primeres gestions aprovada per l’Assemblea ha estat l’adhesió de la Confederació Catalana de la Fusta al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

 

Barcelona, juliol 2013