ACC10 organitza les Sessions 360º: estratègies per millorar la teva empresa PDF Imprimeix Correu electrònic

El teu model de negoci s’està esgotant? Necessites transformar-lo? Tens una proposta de valor diferenciada per oferir al mercat? Coneixes les expectatives dels teus clients? I dels “no clients”? Busques nous models d’ingressos per créixer?

 

ACC10 organitza les sessions 360º per tota Catalunya

 

Vols transformar el model de negoci de la teva empresa per adaptar-lo al mercat actual? Per optimitzar la gestió empresarial, et proposem participar a les "Sessions 360º Model de negoci". Aquestes sessions fomenten la reflexió estratègica i et proporcionaran eines de fàcil aplicació per millorar el teu model de negoci, per diferenciar-lo i orientar-lo bé al mercat. Més de 1.200 directius d'empreses podreu participar en una de les 70 sessions que tindran lloc arreu del territori català.

 

La metodologia que s'utilitzarà es basa en el Business Model Canvas, d'Alexander Osterwalder. Aquest model et mostrarà la manera de fer negoci de la teva empresa i t'ajudarà a alinear les diferents activitats per generar el màxim valor per als teus clients.

 

Les sessions, que són gratuïtes i de cinc hores de durada, van dirigides a propietaris, gerents, directors generals i directors d'àrea, vinculats amb l'estratègia de l'empresa. El format dinàmic et permetrà intercanviar experiències i fer networking amb la resta de directius participants.

 

Amb aquestes sessions aconseguiràs:

  • 6 eines d'àmbit estratègic, senzilles d'implementar, que et permetran identificar noves propostes de valor i segments de clients.
  • Una anàlisi competitiva de la teva empresa.
  • Coneixement de les principals tendències i de les noves oportunitats de negoci.

 

[Inscripció a les sessions]