Convocatòria de 2014 del Gremi de Fusters per a la concessió i lliurament dels Guardons Anells de la Fusta PDF Imprimeix Correu electrònic

El Gremi de Fusters, Ebenistes i Similars de Barcelona, obre la convocatòria del 2014 per la concessió i lliurament dels Guardons Anells de la Fusta, que es recuperen després d’haver estat concedits en XV edicions (del 1.992 al 2006).

 

Els guardons tenen l’objectiu d’oferir públic reconeixement a persones, empreses o entitats que s’hagin distingit per la seva contribució a divulgar, dignificar i promocionar el coneixement, l’ús i els oficis de la fusta, en totes les seves vessants des de l’origen, el bosc i les activitats forestals, la seva transformació i l’aplicació o realització final en espais interiors (moble, hàbitat, decoració, indústria…) i exteriors (paisatge, urbanisme, arquitectura), com també en accions intangibles (a escoles i centres de formació, innovació, recerca i investigació)”

 

 

 

S’oferiran anualment en quatre modalitats diferents:

  • ANELL DE LA FUSTA a accions, iniciatives o projectes al voltant de la gestió del bosc: actuacions forestals, foment de plans i estratègies d’aprofitament, conservació, estudi o divulgació del patrimoni forestal.
  • ANELL DE LA FUSTA al disseny i creació en fusta: mobles, objectes, aplicacions o productes per a l’hàbitat, interiorisme, nous estils de vida, oci, esport i cultura, etc.
  • ANELL DE LA FUSTA a la prescripció i/o realització d’obres arquitectòniques, basades en nova construcció, rehabilitació o restauració d’edificis, elements o espais d’ús comú o privat significatius
  • ANELL DE LA FUSTA a accions de divulgació, recerca, promoció, informació, formació o altres projectes comunicatius relacionats amb noves aplicacions de la fusta, els seus usos i propietats, impuls als variats oficis del sector, formació, exposicions, etc. a través de qualsevol canal, suport o format.

 

Féu clic aqui per veure les bases de concessió dels Guardons, amb el calendari previst i tots els detalls necessaris per a poder presentar candidats en qualsevol de les 4 modalitats. Els guardons es lliuraran en el decurs de la Nit de la Fusta, el proper dia 24 d’octubre.

 

El termini per a la presentació de candidatures finalitzarà el dia 6 d’octubre.

 

<Accés a les bases>