Jornada "Finançament Europeu per a la Innovació i la competitivitat empresarial" al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic

El dia 17/12/2013, a les 10:00, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), ACCIÓ i la Universitat de Lleida (UdL) es complauen en convidar­‐vos a la jornada “Finançament Europeu per a la Innovació i la competitivitat empresarial”, que tindrà lloc al CTFC (Ctra. de Sant Llorenç de Morunys, km. 2, dir. Port del Comte, Solsona)

 

Després de les presentacions, per a aquelles empreses que tinguin una idea de projecte i estiguin buscant finançament hi ha previstes reunions bilaterals (espai reservat i destinat per a què aquelles PIMEs que ho desitgin puguin concertar una cita amb ACCIO-­‐CTFC-­‐UdL).

 

Es prega confirmar l'assistència (màxim divendres 13 de desembre de 2013) per telèfon al 973 48 17 52 (extensió 235) o bé per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

En cas de voler concertar Reunió bilateral, es prega també confirmació.

 

[Més informació - Agenda]