Èxit en la primera jornada d’InteriHOTEL PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Dilluns dia 11/11/2013 va tenir lloc la primera jornada d’InteriHOTEL, punt de trobada per a empreses especialitzat en l'interiorisme d'hotels que aquest any celebra la seva tercera edició en el Palau Sant Jordi fins al 15 de novembre. La inauguració oficial, a les 12 del matí, va estar presidida pel Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat Catalana, Felip Puig i Godes

 

Inauguració InteriHotel 2013 per Conseller Puig

InteriHOTEL va obrir ahir les seves portes acollint a un centenar de professionals del sector hoteler i del contract que, atrets per la singularitat de l'esdeveniment, van voler aprofitar aquest espai exclusiu per a empreses hoteleres o prescriptors especialitzats on es posa en contacte oferta i demanda.

 

Als parlaments de la inauguració oficial de l'esdeveniment, presidida pel Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat Catalana, Felip Puig i Godes, es van poder escoltar interessants reflexions sobre el present i futur del sector hoteler i de l'hàbitat.

 

En primer lloc, Joaquim Solana, director de CENFIM, entitat organitzadora de l'esdeveniment, va parlar de les expectatives d’InteriHOTEL que per a aquesta tercera edició preveu que en els propers dies rebi la visita de més de 700 professionals del sector hoteler de tota Espanya. Així mateix, va destacar les grans oportunitats de negoci que es generen en l'esdeveniment ja que més del 50 % dels visitants tenen prevista una reforma o projecte similar.

 

D'altra banda, el President del Gremi de Fusters de Barcelona, Pau Ruíz, que va intervenir en segon lloc, va aprofitar per donar les gràcies a CENFIM per triar Barcelona per a la celebració d'aquest esdeveniment, així com per anunciar novetats en el gremi durant els propers mesos.

 

A continuació, Ramón Gabarró. President de la Confederació Catalana de la Fusta, va destacar la importància del canal contract per a l'economia i del potencial que el turisme i el disseny tenen a Barcelona.

 

Finalment, el Conseller Felip Puig va incidir de nou en la importància del sector turístic a Catalunya que rep any rere any un nombre de visitants que triplica al de la seva població. De la mateixa manera, va voler posar l'accent que la Generalitat, conscient d'aquest potencial econòmic, està afavorint la renovació d'equipament de les empreses hoteleres per guanyar en competitivitat pel que, conseqüentment, el contract s'està convertint en una important oportunitat de negoci. Igualment, el Conseller ha apuntat a una millor situació econòmica que està deixant enrere la crisi i aposta per la senda del creixement.

 

Per concloure l'acte d'inauguració, el Sr. Puig ha realitzat una visita pels stands on uns 20 expositors presenten una oferta de molt alt nivell perquè qualsevol empresa hotelera amb necessitats de reforma pugui trobar el proveïdor adequat.

 

InteriHOTEL no es tracta d’una fira convencional ja que posa en contacte a professionals del sector de l’hoteleria amb proveïdors de productes per a l'interiorisme en un format innovador en el que es combinen reunions de treball i show-rooms de producte. L'organització d’InteriHOTEL facilita als visitants una agenda de reunions i les trobades se celebren en els stands dels expositors que recreen diferents espais d’hotel.

 

Aquest format permet als visitants realitzar tots els contactes en un sol dia a través de reunions programades i sense l'habitual pèrdua de temps per esperes de les fires tradicionals. A més, el professional hoteler pot comprovar in situ les qualitats dels productes que conformen els espais d'un hotel i triar les més adequades al seu projecte.

 

CENFIM, organitzador d’InteriHOTEL, és una entitat sense ànim de lucre amb participació majoritària de les associacions empresarials del sector de l'hàbitat que té com a missió contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses a través de la innovació.

 

{InteriHotel}